POLITIKA PRIVATNOSTI

Potvrđujem da sam suglasan/a s obradom, korištenjem, prikupljanjem, analiziranjem i arhiviranjem mojih osobnih podataka, e-mail adrese, telefona i mobitela od strane tvrtke Promocast j.d.o.o., OIB 08522585776 u svrhu primanja:

  • Newslettera 

Vašim osobnim podacima postupati ćemo sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)  uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Promocast j.d.o.o. štiti privatnost korisnika i posjetitelja web stranica, te čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka i omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti. Trećoj strani pristup je onemogućen osim uz Vaše izričito dopuštenje.

Prigovor se može podnijeti na web stranici tvrtke Promocast j.d.o.o. na službenu e-mail adresu [email protected], a također i putem žalbe Agenciji za zaštitu privatnosti podataka.

Upoznat/a sam s pravima da u svakom trenutku mogu zatražiti pristup osobnim podacima i ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade.

Upoznat/a sam s pravom da  u svakom trenutku mogu opozvati danu privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koje se temelji na privoli prije nego što je ona opozvana.

Prihvaćanjem ove izjave i ustupanjem Vaših podataka putem web stranice potvrdili ste da ste istu pomno pročitali i razumjeli. Prihvaćanjem dajete tvrtci Promocast j.d.o.o. dodavanje osobnih podataka u zbirku obrade i korištenja Vaših osobnih podataka u svrhu slanja newslettera (istraživanje tržišta, promotivne ponude, novosti, te promotivnih materijala o novim uslugama).

 

Izričito izjavljujete da ste stariji od 18 godina i da zakonski imate pravo dati privolu za obradu osobnih podataka.