ŠTO NUDIMO?

EVENT MANAGEMENT

Catering je hladan, plesači kasne, mikrofon se stalno gasi, powerpoint i keynote upaljeni u isto vrijeme, nismo zvali ZAMP…muko moja pređi na drugoga!

E, pa tu mi uskačemo. Na temelju dugogodišnjeg iskustva uspješno i kvalitetno ćemo predstaviti vaš brand u najboljem svijetlu, kako i zaslužuje.

Od plaže do planina, od mora do neba, sve smo prošli, ali smo spremni pomicati granice i dalje. Hoćete li vi biti naš prvi klijent s kojim idemo u svemir?

PROMOTIVNE AKTIVNOSTI

Najintimniji doticaj sa osobom je uživo, isti slučaj je i s brandovima. Mi vodimo brigu da vaša publika već na odlasku razmišlja o sljedećem „date-u“ s vašim brandom!

KREATIVNA RJEŠENJA

Zašto biti normalan kada možeš biti izuzetan? Zašto pratiti trendove kada ih možeš stvarati?

Uz ogromnu strast, te glad za inovacijama, stvaramo kreativna rješenja bilo da se radi o definiranju temelja branda, osvježenju vizualnog identiteta, stvaranju komunikacijske strategije kao i digitalne strategije.

Svakodnevno smišljamo kako unaprijediti društvo i okolinu u kojoj živimo, zajedno s vašim brandom ili proizvodom. Ukoliko tražite rješenje kako buntovno srušiti granice normalnog, javite nam se jer smo i više nego zaintrigirani!